söndag 27 mars 2011

Vartecken

Ja jag är väl inte världsbäst pa det här med uppdaterandet, men livet är inte precis vad det varit de senaste halvaret innan jag började jobba. Nu är det skola, snabbt hem och äta lunch och slänga mig framför datorn som gäller. Jag jobbar oftast hemifran och det är jätteskönt, kan lyssna pa radio, ga omkring i mjukisbyxor hela dagarna och sitta med benen uppe i soffan och datorn i knät. I veckan har jag varit tva ganger till kontoret och visst är det kul att träffa lite folk ocksa, men jag far allra mest gjort hemifran ända.

Jag var ju i Stockholm förra helgen med bästa mamman och syrran! Vi bodde pa hotell, kollade tva musikaler, shoppade och at gott, mycket trevligt ma jag säga :) Jag hann även med att träffa bästaste Jenny ocksa för en fika pa söndagen, och det blev lixom pricket över i:et pa hela resan!

I torsdags hängde jag med mina spansktalande kompisar igen (det kanske är spanska jag borde lära mig istället...?), Nidia fran Mexico lagade fajitas at oss, gudomligt gott var det.

Helgen har mest varit en slapparhelg, sett mycket film och myst pa här hemma med en förkyld pojke. Igar kväll kom grannen Matthias hit med sin nya flickvän Karin och vi spelade Catan och drack lite gott bubbel. Ja just ja, vi invigde var nya grill ocksa - ett säkert vartecken! :)

Idag har vi varit pa langpromenad och det var faktiskt för vamt att ha jackan pa mig hela tiden, kossorna är ute pa bete igen och gräsmattorna är fyllda av blommor och vitsipporna star ute i backarna och niger och säger nu är det var!

10 veckor kvar i skolan, and counting.... :)


Grillmästarn

Inga kommentarer: