måndag 24 augusti 2009

Stockholm!

Så var semestern över igen. Har haft en riktigt trevlig helg i Stockholm med allt från träningsläger till 30-års fest. Fredag började med tidig väckning och grötfrukost för en långpromenad till gymet med Anncha och Lotta för ett stenhårt spinningpass och en lika lång promenad tillbaka. Spinningen var skitkul och promenaden tillbaka innehöll ett stopp för palt på en matmässa vi hittade i Tantolunden, mycket gott! På eftermiddan slöt Jenny upp och vi gick på stan ett litet tag för att avsluta kvällen på O'Leary med lite öl och friidrott.

Lördagen var Annchalottes stora dag (även om födelsedagen var 2 dar tidigare) och jag, Lotta, Marika och Anncha grejjade hela dagen med förberedelser inför festen på kvällen. Lotta hade redan bakat tårtbottnar, chokladbollar och bullar, så vi hade tårtor att dekorera, gjorde minipizzor, grönsaksstavar med dip, tandpetare med melon och fetaost, getoströra och lite annat smått och gott. Trevlig fest blev det också och nästan allt mat tog slut.

I söndags åkte jag hem kl 12 och är nu hemma hos mamma och pappa igen. Tog mig i kragen idag och skickade in min deklaration i Australien och ska förhoppningsvis få tillbaka ca 3000kr :)

På den mycket tråkigare fronten kan meddelas att André inte kan komma till helgen som tänkt utan måste jobba istället :( Nu blir det inte förrän i oktober och just nu känns det väldigt, väldigt länge tills dess.....

Inga kommentarer: