torsdag 6 januari 2011

God fortsättning!

Gott nytt ar och god fortsättning! Hoppas alla haft en trevlig, mysig och skön jul och nyarsafton och lite ledigt däremellan ocksa. De flesta av er har ju dessutom ledigt idag ocksa, era fuskiskar! Här är det sa smart sa att vissa kantoner har helgdag idag och vissa andra inte. Sa kanton Schwyz som vi bor i har helgdag med inte kanton Zurich, och gissa var vi jobbar och gar skola? Just det, inget ledigt här inte...

Vill bara passa pa att säga att om nagon är sugen pa att komma hit och hälsa pa under varen eller sommaren sa finns det billiga biljetter med SAS nu om ni bokar senast 10 januari. Sen kan ni resa fram till 30 september. Som exempel kan nämnas att jag precis bokat en tur och returbiljett at mamma nu fran Lulea för 1901kr. Billigare blir det inte! Men som sagt, boka senast 10januari.

Julen och nyar har varit bra. Det var jättekul att ha mamma och Anne här över julen och spa:t vi var pa var bara saaaaaaa himla bra! Det bästa vi varit pa, jättefint, stort utbud med 7 olika sorters bastu, pooler inne och ute och med och utan bubbel, gym, behandlingar, vattensängar att slappa pa, varma stolar, snackbuffé och en helt superb 3-rättersmiddag som avslutning! Vi har redan bestämt att vi ska dit igen :)

I övrigt sa var julaftonskvällen hemma hos Andrés föräldrar mycket trevlig om än väldigt annorlunda motför vanliga jular, men det var faktiskt precis vad vi kände att vi behövde det här aret sa det blev riktigt bra. En vanlig middag, gott vin, lite julklappar och en julgran med levande ljus. Hoppas tomten var snäll med er alla, med mig var han väldigt snäll i ar igen. Tänk att jag varit sa snäll under aret :) Resten av dagarna var vi mest hemma och spelade spel och at mat och slappade precis som det brukar vara kring jul och en dag akte vi inte till Zurich och kollade runt lite.

Pa nyarsafton bjöd vi hem Pedro och Severine och Marco och Maite med lille Alessio pa god mat, vin och sällskapsspel. Jag fick tva spel av André i julklapp och vi har spelat hur mycket som helst. Det ena heter Catan och är det roligaste, jag har det pa iPhonen ocksa och spelar i princip sa fort jag bara far chansen ;) Marco, Maite och Alessio fick ge upp kring 2-tiden och vi andra satt uppe och spelade till 4 och sen sov Pedro och Severine över här. Lördag blev det ordentlig brunch med bacon och ägg och pa kvällen blev vi hembjudna till Matthias och Jasmin för att äta deras nyarsrester och fortsätta vindrickandet och spelandet, de gillar ocksa spel lika mycket som oss och har ocksa flera roliga och sa har vi alltid himla roligt tillsammans ocksa, väldigt kul med sa trevliga grannar :) Julhelgen avslutades med ett besök hemma hos Remo och Anja i söndags med lite mer Catan-spelande. Hittills är det ingen som inte har fastnat för spelet. Jag vet inte om det finns pa svenska men antagligen. Har ni inte prövat det sa borde ni definitivt göra det om ni gillar sällskapsspel av det lite mer strategiska slaget. Per & Helén, ni kan ju vara säkra pa att vi ska spela när ni kommer hit i alla fall! (När kommer ni nu igen förresten?)

Glöm nu inte att boka in en Schweiz-resa kära vänner!

Inga kommentarer: